Nůžky – lisovaná ocel, univerzální prořezávací nůžky, minimální hmotnost.
Květinářské nůžky – ostří z nerezové oceli, zvlněné a zubaté ostří pro čistý a snadný řez, rukojeti z dvojího materiálu
stříhání v obtížně dosažitelných místech, střihací čepele jsou dlouhé a mají tupou špičku, aby nepoškodily ani kmen ani sklízené ovoce
vinařské a ovocnářské sklízecí nůžky - stříhání v obtížně dosažitelných místech, tvar čepelí, jejich prohnutí, tenkost a délka zajišťují pohodlný přístup k místu řezu
vinařské sklízecí nůžky – na sklízení hroznů, dlouhé prohnuté čepele pro ochranu rostliny a sklízeného ovoce před poškozením
nůžky pro sklizeň hroznů a květin – na jemnou práci, čepele jsou zkrácené a prohnuté, aby nepoškozovaly sklízené ovoce a květiny
vinařské a ovocnářské sklízecí nůžky – na prořezávání a stříhání malých dřevin; hladké zkrácené čepele jsou ideální pro použití při řezu malých rostlin a keřů
vinařské a ovocnářské sklízecí nůžky – také na sklízení česneku, dlouhé přímé čepele dobře poslouží při odstřihávání více hlaviček česneku jedním střihem
vinařské a ovocnářské sklízecí nůžky - stříhání v obtížně dosažitelných místech, dlouhé prohnuté čepele pro ochranu rostliny a sklízeného ovoce před poškozením
kované nůžky – opakovaně brousitelné ostří z oceli kalené technikou popouštění, ostrý úhel pro přesný řez minimalizující odpor materiálu
EasyCut dvoučepelové nůžky – běžné udržovací práce, pro rychlou a pohodlnou práci, extra snadné stříhání
kovadlinkové nůžky – stříhání a prořezávání suchých a tvrdých větví